Snälla, kan jag få vakna här varje morgon för resten av mitt liv?

Vi känner igen känslan. Känslan av att alla bitar fallit på plats. Att en ny dag står för dörren med möjligheter vi bara kunde drömma om. Det kanske är nysnö, vindstilla, det är sol och familjen lever för några minuter i total harmoni. Eller så är det snöstorm, liftarna är stängda och du vill helst bara somna om. Och det får du. I din supersköna säng, i ditt ombonade rum, i mysiga och underbara Trillevallen.

Högfjällshotellet

Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i Jämtländska fjällen som med rätta kan kallas klassiskt. Redan 1938 välkomnade hotellet sina första vintergäster. Här lever många älskade fjälltraditioner vidare, och den vi värnar mest om är gästfriheten. Att stiga in i Trillevallens Högfjällshotell är som att resa tillbaka till 1940-talet, men i en moderniserad version för 2020-talet. Med varsam hand har hotellet nyligen renoverats, så att den äkta fjällkänslan från förr har bevarats.

Backnära lägenheter

Lägenheterna ligger ett snöbollskast från 4-stolsliften och backrestaurangen. Med valet av 4-, 6- eller 8-bäddslägenheter finns det plats för hela familjen.

Trillevillor

Hyr våra gemytliga fjällvillor! Dessa charmiga villor med fyra sovrum är utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive bastu och braskamin, och erbjuder en magnifik utsikt över fjällandskapet. Med en yta på 92 kvadratmeter, byggda i massivt timmer och med stora fönster som ramar in den storslagna naturen, är våra villor den perfekta tillflyktsorten.

Trillevallens fjällgård

Trillevallens Fjällgård ligger knappa 1km nedanför Trillevallens anrika Högfjällshotell och är en perfekt boendeanläggning för idrottsklubbar, skolklasser, konfirmationsläger eller andra stora sällskap som vill bo bekvämt.

Husvagnsbyn

I Trillevallens husvagnsby finns 62 årsplatser med möjlighet till spiketält. I anslutning till husvagnsbyn finns servicehus samt tillgång till bastu och relax. Från husvagnsbyn finns transportlift till skidsystemet, det är ca 200 m till Trillevallens Högfjällshotell och skoterleder, längd- och turspår finns runt hörnet.