Föreningar och läger

I Trillevallen finns alla möjligheter till fantastiska upplevelser.

Vi har unika möjligheter att ta emot föreningar, idrottsläger, konfirmations- eller ungdomsgrupper i en traditionell och historisk högfjällsmiljö.

På högfjällshotellet bor man bekvämt med halvpension i 2- eller 4-bäddsrum med våningssäng, några rum har dubbelsäng. Vill man bo mer ”eget” är Fjällgården det perfekta alternativet. Här finns plats för 40 personer och man sköter själv matlagning i fullutrustat restaurangkök, alt med halvpension och få måltider levererat från Högfjällshotellet. Här finns en stor och trevlig storstuga med öppen spis, pingisrum, bastu & relax samt en gillestuga med egen liten bardel. I söderläge finns en stor altan som sommartid inbjuder till härliga grillkvällar.

Boende med självhushåll

Fin utomhusträning

Stora sällskap

Hotell

Boendealternativ

Trillevallen erbjuder ett brett utbud av boendealternativ som passar perfekt för grupper och idrottsklubbar.

  • För dem som söker en klassisk fjällupplevelse finns Högfjällshotellet, som erbjuder bekväma rum med alla fördelar ett hotellboende ger.
  • För de som föredrar mer privat och rymligt boende finns backnära lägenheter, som ger både bekvämlighet och närhet till skidåkning.
  • Trillevallens Fjällgård erbjuder självhushåll, vilket är idealiskt för grupper som vill laga sin egen mat och ha mer frihet under vistelsen.
  • För de som söker en exklusivare upplevelse finns Trillevillorna, lyxiga stugor med modern inredning och alla bekvämligheter man kan önska sig. Trillevallen har något för alla, oavsett behov och preferenser.