Mat för alla smaker och åldrar, lokalt förankrat

Trillevallen erbjuder ett varierat utbud av trevliga restaurangalternativ som passar alla smaker. Backrestaurang Ripan lockar med sina läckra skidåkarluncher och mysiga pizzakvällar. För en avkopplande drink efter en dag i backen, erbjuder Baren en trivsam miljö och ett brett utbud av drycker. I matsalen kan gäster njuta av vällagade rätter i en stilfull och avslappnad atmosfär, vilket gör varje måltid till en upplevelse.

Varmt välkommen till bords.

Högfjällshotellets Matsal

På klassiska Trillevallens Högfjällshotell serveras kvällstid en vällagad pensionsmiddag för hotellets gäster, externa gäster kan boka bord i mån av plats. Menyn har ofta råvaror från Jämtland ackompanjerad av en välkomponerad vinlista. Bor ni i lägenhet, stuga eller husvagnsbyn är ni naturligtvis välkomna att boka middag på hotellet. På morgonen står en härlig fjällfrukost framdukad med många lokala läckerheter.

Baren Högfjällshotellet

I Baren sjunker man gärna ner i en fåtölj med sina nära och kära för att prata om dagens upplevelser. Hela Baren är mer utav en lounge med lugn musik i lagom volym och komfortabla möbler, ett perfekt ställe att njuta av ett gott vin, en kall öl eller någon av de hyllade maträtterna från Barens egen meny.

Backrestaurang Ripan

Backrestauran Ripan ligger mitt i skidsystemet med en mysig loungedel, värmande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens skidåkarlunch, pizza och värmande drycker. I samma hus finns även en värmestuga och liftkortsförsäljning.

Trillekiosken

Trillekiosken, belägen i Trillevallens barnområde, är en populär tillflykt under vintersäsongen. Här kan både barn och vuxna njuta av nygräddade våfflor, goa snacks och uppfriskande drycker. Med sin placering mitt i lekområdet erbjuder kiosken en välbehövlig paus för energipåfyllning mellan åken, vilket gör den till en favorit bland besökare i alla åldrar.

Trillekiosken är öppen under vintersäsongen.