Lediga jobb i Trillevallen

Nu letar vi efter nya alerta medarbetare inför säsongen 2025, skicka gärna in en ansökan och/eller CV!

Trillevallen är beläget i södra Årefjällen och är ett skidparadis för stora som små. Högfjällshotellet slog upp portarna 1939 och 1970 byggdes den första släpliften, skidanläggningen har 8 liftar samt 22 nedfarter med skiftande svårhetsgrad och backrestaurang med utsikt över fjällmassiven.

Vad söker vi hos dig,
– Du tycker om att ge service och gillar mötet med människor
– Självklart är du positiv, engagerad, omtänksam och ansvarsfull
– Du är flexibel, nyfiken på att lära sig nya saker och att utvecklas
– Du hjälper till att skapa arbetsglädje
– Punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja är andra egenskaper som eftersöks
– Fyllda 18 år

Vad vi erbjuder Dig,
– En rolig och utvecklande vintersäsong i svenska fjällen med stor gemenskap och livskvalité
– Du kommer att arbeta på ett rullande schema, både dagar, kvällar samt helger
– Ett roligt, och stundtals krävande arbete med stor möjlighet att utvecklas på din arbetsplats
– En härlig fritid, där du kan njuta av underbara vinteraktiviteter på din lediga tid
– Personalboende kan ordnas, märk gärna din ansökan med detta

Ansök här

*” anger obligatoriska fält

Dra filer hit eller
Max filstorlek: 256 MB.

  Trillevallens Högfjällshotell

  Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten.

  Under 2022 och 2023 har hotellet renoverats det har dock gjorts med varsamma händer och den genuina fjällkänslan från förr är kvar. Trillevallens Fjällhotell har 40 rum med totalt 126 bäddar, under samma tak finns restaurang med goda fjällsmaker samt en samtalsvänlig och avspänd loungebar, möteslokaler, bastu och en relaxavdelning.

  • Vi söker en hovmästare till vår matsal/bar. Som hovmästare arbetar du primärt kvällstid och arbetsuppgifterna består bland annat av,  välkomna och placera gästerna, ta emot bokningar och hantera eventuella förfrågningar, leda och koordinera servisteamet utifrån våra satta rutiner, säkerställa ett gott värdskap, kassahantering, kunna servera och ta en mindre station, ansvara för att samarbete mellan kök och servering sker så smidigt som möjligt, ha en överblick över dryckesbeställningar. Tjänsten är från 19 december-27 april på 75 %.
  • Vi söker servering- och barpersonal till vår matsal/bar. Vi söker dig med ett par års erfarenhet av servering och bar till vår matsal/bar. Kvällarna består av servering av pensions- & konferens middagar samt en lite lugnare bar där gästerna kan koppla av i sofforna efter en dag i skidbackarna. Tjänsterna är från 20 december-27 april på 75 % eller från 8 februari-27 april på 75 %.
  • Vi söker morgonpigg frukostpersonal. Tjänsten innebär att man förbereder och planerar samt ställer fram frukostbuffén och det småvarma, dukar av borden, diskar och städar. En tjänst är från 21 december-27 april på 75 % och en tjänst är från 8 februari-27 april på 75%.
  • Vi söker två kockar. Trillevallens matsal och bar, där vi erbjuder en två-rätters ”set menu” varje kväll samt en enklare barmeny och är endast öppet kvällstid. Tjänsterna är från 15 december – 27 april på 100% och där man ingår i ett team om tre personer.

  Backrestaurang Ripan

  Backrestaurang Ripan ligger mitt i backen. Här finns plats för 125 personer, en mysig loungedel, värmande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder. Här serveras dagens skidåkarlunch, pizza och fika och är öppen så länge liftarna är öppna från 9.30. På fredagar dukas det upp för pizzakvällar.

  • Vi söker restaurangpersonal. Ripan har öppet för skidåkarluncher, fika, afterski och vissa kvällsarrangemang. Arbetet består av enklare servering, kassahantering, bar, städ och disk. Tjänsterna är från 19 december – 27 april på 85 %.
  • Vi söker två kockar. I Ripan erbjuds en varierande lunchmeny, fika, och pizza. Tjänsterna är från 19 december – 27 april på 100% , man ingår i ett team om tre personer.

  Trillevallens Skidanläggning

  Svepande lättåkta backar eller branta svarta pister, vi har nedfarter för både nybörjare och mer erfarna skidåkare. Både skidskola och skiduthyrning finns i direkt anslutning till liftsystemet.

  • Vi söker liftbiträden. Du gillar att jobba utomhus oavsett väder och vind och förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Tjänsterna är från 19 december – 27 april och är på 100 %, finns även några tjänster som är från 10 februari – 27 april på 100 %.
  • Vi söker ett kioskbiträde. Våffelvagnen har öppet för fika, våfflor etc och är belägen i barnområdet. Tjänsten är från 7 februari – 27 april och på 85%.
  • Vi söker en pistmaskinsförare. Huvudsaklig arbetstid är mellan 03.00 – 10.00, tjänsten är 100 % och gäller mellan perioden 4 december- 27 april.
  • Vi söker personal till vår liftkortskassa. Tjänsten innebär att man sköter försäljning av liftkort och gästservice under perioden 15 december – 27 april och är på 100 %.