Fiske i Södra Årefjällen

Upptäck fiskelyckan i södra Årefjällen och Trillevallens natursköna omgivningar!

Oavsett om du är en erfaren sportfiskare eller nybörjare, erbjuder Södra Årefjällen något för alla. Fiska i lugna, avskilda vatten, sommar som vinter, och njut av den friska fjälluften och den storslagna naturen. Kombinera ditt fiskeäventyr med vandring på sommaren eller skidåkning på vintern för den ultimata fjällupplevelsen. Ta chansen att skapa fiskeminnen för livet i Trillevallen och södra Årefjällen!

Många sjöar och vattendrag

Lokala guider

Bo bekvämt i Trillevallen

Fina vyer

Åre Fishing Guides – Expertis inom Fiske i Åre Kommun

Åre Fishing Guides är guideföretaget som besitter den bredaste kompetensen inom fiske i Åre kommun. De erbjuder en rad tjänster inklusive guidning, nybörjarkurser, skräddarsydda upplevelser och mindre företagsevent.

Hos Åre Fishing Guides kan man uppleva allt från trolling och spinnfiske efter de mäktiga gäddorna i de stora sjöarna till smygande torrflugefiske efter öring och harr i de vackra strömmarna. Oavsett om man är nybörjare eller en erfaren fiskare kan de hjälpa till att ta fisket till nästa nivå i Årefjällen.

Företaget planerar fiskesäsongen med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv. De anpassar sig efter vattentemperaturer, fisketryck och lekperioder för att välja de mest lämpliga vattnen, metoderna och målarterna för varje del av säsongen.

Åre Fishing Guides grundades av Mathias Jansson, driven av hans enorma passion för sportfiske och hans vilja att dela naturupplevelser, kunskap och lärdomar från ett liv i naturen. Mathias är utbildad professionell sportfiskeguide samt fjäll- och vildmarksledare, och har arbetat som guide på Kebnekaises fjällstation under många säsonger.

Med Åre Fishing Guides får man inte bara en fisketur, utan en helhetsupplevelse av Årefjällens fantastiska natur och sportfiske på högsta nivå.

Ta kontakt med Mathias för aktuella turer och erbjudanden!

Mathias Jansson – Åre Fishing Guides

arefishingguides@gmail.com

+46 70 692 72 84