Kallbad

Upplev den uppfriskande och revitaliserande känslan av kallbad i de kristallklara vattnen runt Trillevallen och Södra Årefjällen!

Omringad av storslagen natur och mäktiga fjäll, erbjuder dessa vattendrag en unik chans att både utmana och förnya kroppen. Efter en dag i skidbackarna eller på vandringslederna, finns det inget bättre än att doppa sig i det kyliga vattnet för en riktigt uppfriskande upplevelse.

Oavsett om du är en van kallbadare eller nybörjare, kommer du att lämna vattnet med ett uppfriskat sinne och en känsla av lugn och välmående. Våga ta steget och upptäck kallbadets magi i Södra Årefjällen, på egen hand eller med en erfaren guide!

Natur- och vattennära

Lokala guid

Bo varmt i Trillevallen

Fina vyer

Kallbadsevent tillhandahålls av Clara som driver Fjällrötter, ett företag som erbjuder naturnära och själsligt stärkande aktiviteter i den svenska fjällvärlden.

”Var på ett fantastiskt kallbadsevent hos Clara. Hon hade förberett allt så otroligt bra och hela upplevelsen var 10/10 från start till slut. Kan varmt rekommendera Clara och hennes olika event!! 😍”