Längdåkning i Trillevallen

Trillevallen har ett av de mest kompletta spår- och tursystem 
i Årefjällen, hela 12 mil preparerade spår och leder står och väntar på dig och din familj. För i Trillevallen passar man in som man är, erfaren eller oerfaren, gammal som ung.

12 mil preparerade längdskidspår

498 fallhöjdsmeter kuperad terräng

Längd- & turåkning för alla

Så tidig öppning som möjligt

Alla våra spår och leder är lättillgängliga från både Högfjällshotellet och skidsystemet och det finns bra parkeringsmöjlighet om man kommer med bil. Vi har även möjlighet att ta emot träningsläger och grupper, både elit och motionär, och har egna meriterade coacher för att få dig att utvecklas som längskidåkare. Eljusspåret mäter 2 km och prepareras dagligen, liksom övriga längdspår på 5- och 7 km. De övriga 12 mil turspår prepareras vid behov utefter väder och vind och är sammanlänkade med övriga destinationer i södra Årefjällen.

Spår- & Ledavgift

Spårkort för Trillevallen – Ottsjö säljs via Trillevallen Ottsjö webbshop och Outby-appen. Spårkortet gäller i Ottsjö, Trillevallen och Edåsdalen.

Spårkort för Edsådalen säljs via Outby Edsåsdalen och via Outby-appen. Spårkortet gäller i Edåsdalen, Ottsjö och Trillevallen.

Spårkort för Vålådalsområdet säljs av Vålådalen via deras webbshop och via Outby-appen. Spårkortet gäller bara i Vålådalsområdet.